Paastactie!

HELAAS KUN JE NIET MEER BESTELLEN! We zien je graag weer bij een volgende actie!

 

Dit jaar is er voor Pasen keuze uit overheerlijke cake pops, cupcakes en macarons. Daarnaast op veler verzoek is de crunchy pecan bananabread toegevoegd aan de bestellijst!

De cakepops zijn een vanillecake met witte chocolade ganache gedipt in witte Callebaut chocolade, met 4 verschillende handgemaakte decoraties. De vanille cupcakes zijn gevuld met een gezouten karamel en afgewerkt met Swiss meringue botecrème, waarvan de helft is afgewerkt met de mooiste sprinkles en de andere helft als zachte kuikentjes. De macarons met spikkels, krokant van buiten en zacht vanbinnen, zijn gevuld met witte chocolade ganache. De crunchy pecan bananabread een heerlijk zacht bananenbrood met een hint van kaneel en stukjes pecan, afgewerkt met een crunchy laagje van pecannoten, overheerlijk als ontbijt.

 

Alles wordt mooi verpakt en is dus ook echt een cadeautje voor jezelf of om weg te geven!

 

De sweets worden binnen een straal van 20 km (vanaf onze locatie) bezorgd op zaterdag 11 april. Woon je iets verder weg? Laat het weten in de opmerkingen en dan kijken we naar de mogelijkheden. We bezorgen gratis, omdat we kunnen voorstellen dat dit een fijner idee is en er minder risico is dan bij afhalen.

De betaling werkt via een factuur, deze stuur ik na ontvangst van de bestelling zo snel mogelijk toe per mail. Wanneer de betaling is voldaan, is de bestelling definitief.