NIEUWS!

 

Na 2 mooie jaren met een combinatie van de winkel en bruids/decoratietaarten gaat er vanaf januari 2018 het een en ander veranderen! Vanaf dan zal ik (Anoeska) mij met Bomvol Smaak volledig gaan specialiseren in met name bruidstaarten en bijzondere gelegenheidstaarten en af en toe een workshop. Dat betekent dat het winkeldeel na de kerstmarkt niet meer geopend zal zijn in het weekend.

 

Voorlopig zal ik met Bomvol Smaak nog gewoon op dezelfde locatie blijven. Ook het overleg met bruidsparen onder het genot van goede koffie en thee zal ik hier blijven doen!

 

Waarom ik deze keuze heb gemaakt zul je denken? In de 2 jaar met de combinatie van winkel en taarten ben ik erachter gekomen dat mijn passie ligt bij de bruidstaarten. Het blijft bijzonder dat je met het bruidspaar een persoonlijk gesprek hebt van tevoren, waarna je met de taart aan hun mooiste dag mag bijdragen. Geen enkele taart is hetzelfde en ik heb al veel lieve bruidsparen mogen ontmoeten.

 

Ik heb super veel zin in deze verandering en heb dan ook al veel bruidstaarten staan voor 2018, sommige maanden beginnen al vol te raken!

 

Iedereen super bedankt voor de afgelopen 2 jaar! Ik heb veel leuke mensen mogen ontmoeten en zal alle vaste klanten ook zeker missen. Gaaf om te zien hoeveel support en enthousiaste reacties ik (Bomvol Smaak) heb gehad van zowel nieuwe als bestaande klanten. We gaan weer een hele mooie nieuwe uitdaging aan!

 

We zijn alweer 1 jaar geopend! (11-12-2016)

Op zaterdag 18 juni 2016 stond er een super leuk stuk over Bomvol Smaak in het AD de Dordtenaar! 


WIE BEN IK?

Mijn naam is Anoeska van der Linden (zie foto rechts).

Sinds het voorjaar van 2014 ben ik als hobby bezig geweest met het maken van decoratietaarten.

In juni 2015 heb ik de HBO voedingsmiddelentechnologie met succes afgerond. Toen was het dus tijd om mijn droom te verwezenlijken, namelijk het opzetten van mijn eigen eenmanszaak Bomvol Smaak! Sinds 1 september 2015 is Bomvol Smaak ingeschreven als patisserie bij de Kamer van Koophandel! Sinds 11 december is Bomvol Smaak patisserie geopend!

 

 

 

 

 

 


 WAT IS BOMVOL SMAAK?

Op bestelling worden de mooiste decoratietaarten gemaakt voor bruiloften, verjaardagen, feesten en andere gelegenheden.

Op vrijdagen en zaterdagen worden veel lekkere verfijnde gebakjes verkocht, die niet alleen heel lekker zijn, maar er ook nog eens mooi uit zien. De gebakjes kunnen worden meegenomen voor de visite, voor verjaardagen of natuurlijk gewoon omdat het kan! Daarnaast zijn er een paar zitjes waar je met vrienden of familie gezellig koffie en thee kunt drinken met een bijpassend gebakje.

 

Voor de taartenbakkers/baksters onder worden er workshops georganiseerd. Heb je interesse in een workshop? Kijk dan bij het kopje workshops voor mogelijke data en neem dan contact op!