Het verhaal van Bomvol Smaak

Op 1 juli 2014 ontstond de Facebook pagina van Bomvol Smaak en liep de net ontstane hobby al snel uit de hand.

Juli 2015 studeerde Anoeska af en werd de keuze voor een winkel in combinatie met taarten op bestelling uitgewerkt.

Op 1 september 2015 werd Bomvol Smaak ingeschreven bij de KVK.

Na 3 maanden lang verbouwen aan de Voorstraat 356 te Dordrecht werd op 11 december 2015 de winkel geopend op de eerste dag van de Kerstmarkt 2015 in Dordrecht.

Na 2 jaar een combinatie van winkel en (bruids)taarten kreeg de passie voor bruidstaarten de overhand en is na de kerstmarkt 2017 de winkel gesloten om Bomvol Smaak volledig te specialiseren in bruidstaarten! 

In september 2018 is Bomvol Smaak verhuisd vanaf de Voorstraat in Dordrecht, naar een super leuk pand aan de Hoofdstraat 55 in Zevenbergschen Hoek (zie foto).


Wie ben ik?

Anoeska van der Linden: eigenaresse van Bomvol Smaak. Een jonge creatieve duizendpoot, in 2015 afgestudeerd HBO voedingsmiddelentechnologie. Tijdens het 3e jaar van de studie in het voorjaar van 2014 begon de hobby taarten bakken, die al snel uit de hand liep. Zo groeide de hobby uit tot een eigen bedrijf. Naast het bakken en ontwikkelen van nieuwe recepten, kan ik bij het decoreren van taarten gebruik maken van mijn passie voor tekenen en boetseren, taarten maken is voor mij een kunst! Ik hou ervan om alles zelf te doen van administratie tot contact met de bruidsparen. Het blijft bijzonder om met de bruidsparen persoonlijk contact te hebben voor een van mooiste dagen van hun leven.

Sinds 2020 werk ik naast mijn bedrijf ook parttime, op maandag, dinsdag en woensdag, als productontwikkelaar bij een voedingsmiddelenbedrijf in Sliedrecht.


Van receptuur tot unieke taart!

Er wordt continue gezocht naar nieuwe recepten en verbeteringen van oude recepten. We zijn natuurlijk in voor een uitdaging, dus nieuwe smaakcombinaties staan we altijd voor open. Daarnaast is geen enkele taart hetzelfde van half-naked cake tot afgesmeerd met botercrème, maar ook afwerkingen van marspein tot fondant. Het leren en uitproberen van nieuwe technieken voor decoraties en afwerking van de taarten is een dagelijkse bezigheid. Zo wordt er gestreefd naar iedere taart weer mooier, lekkerder en beter te maken. Je bent nooit uitgeleerd!