Leren om een strakke taart te maken? Doe dan mee met de workshop!

Door het jaar heen zullen er data gepland worden voor workshops. Momenteel hebben we de basis workshop waarbij je leert om een mooie strakke taart te maken. Daarnaast komt er een vervolg workshop waarbij er wordt gefocust op het maken van levensechte fondant bloemen. In de toekomst zullen er meer soorten workshops volgen, zoals dag workshops met een kleinere groep en uitdagende taarten!

 

 

 


De basis workshop

Wat leer je tijdens deze workshop? Je leert cake levelen (recht maken) en doorsnijden, vullen van de cake met aardbeienjam en banketbakkersroom en crumbcoaten van de taart (de laag die de kruimels vasthoudt). Vervolgens leer je de taart strak af te smeren met botercrème als perfecte basis voor de marsepein of fondant. Daarna leer je hoe je de marsepein of fondant het beste kunt uitrollen en hoe je de taart hiermee kunt bedekken met een strakke afwerking als resultaat. Na afloop mag je de taart natuurlijk mee naar huis nemen.
 
Praktische informatie:
De kosten voor de workshop zijn € 39,95 inclusief wat lekkers en drinken, dit bedrag moet vooraf betaald worden per factuur.
De workshop duurt ongeveer 3 uur.
De minimale leeftijd om mee te doen met de workshop is 12 jaar.

 

VOORLOPIG HEBBEN WE GEEN MOGELIJKE DATA VANWEGE DE DRUKTE MET BRUIDSTAARTEN!

 
Ben je met een groep van 5 of 6 mensen, dan kun je ook een mail sturen om een losse workshop in te plannen.